Uitdeuken Zonder Spuiten gebeurd met zeer speciaal gereedschap (zogenaamde staken), waarmee de deuk zeer voorzichtig wordt terugbewerkt. Dit gebeurd millimeter voor millimeter en net zolang tot de deuk geheel is verdwenen zonder de lak te beschadigen. Deze techniek is alleen mogelijk met zeer veel geduld en een jarenlange ervaring.

De deuken die voor U.Z.S. in aanmerking komen mogen niet te groot zijn en de lak niet beschadigd. Mocht de lak reeds beschadigd zijn, dan kan eventueel een lakcorrectie toegepast worden.

Veel voorkomende deuken zijn hagelschades en parkeerschades. Ook zijn redelijk grote deuken meestal wel te herstellen door middel van de lijmtechniek. Deze techniek staat niet altijd garant voor een 100% resultaat, maar geeft vrijwel altijd een bevredigend resultaat.

De voordelen van U.Z.S. zijn uiteraard de lagere kosten in vergelijking met het traditionele uitdeuken, plamuren en spuiten. Tevens treedt bij U.Z.S. geen kleurverschil op.

Bij veel auto- en schadebedrijven, alsmede verzekeringsmaatschappijen heeft UZS Techniek Jan van Veghel in de loop der jaren een zeer goede naam opgebouwd. Tevens een mobiele service voor auto- en schadebedrijven.

Als particuliere klant bent u welkom aan de Breestraat 21 te Hoogeloon. Dit kan alleen na het maken van een afspraak.

UZS Techniek Jan van Veghel biedt kwaliteit voor een betaalbare prijs.